LIV

– Megbízható működés, hosszú jótállási idő – 10 év garancia a falsík alatti és a falon kívüli öblítőtartályokra egyaránt.
– 25 év garantált alkatrészellátás a falsík alatti és a falon kívüli öblítőtartályokra egyaránt.
– Egyedi technikai megoldások: Vario Tronic ( elektromosan állítható szanitermagasság )
– Kivitelező támogató program: pontgyűjtés ajándék szerelőkeretekért.
– Nagy teherbírás: a megfelelően felszeret WC könnyedén elbír 400Kg terhelést is.
– Halk működés: tökéletesen szigetelt falsík előtti és alatti öblítőtartály, egy szabadalmaztatott csendes öblítőszeleppel.
– Egyszerű és gyors beépítés: A LIV termékek a legkülönfélébb igényeknek is megfelelnek és nagy rugalmasság jellemzi őket a beépítés módját illetően. Vízcsatlakozási lehetőségek széles választéka.
– Víztakarékosság: A LIV tartályok két mennyiségű öblítési lehetőséggel szereltek fel, amely gyári beállítása 3/6 liter de akár 3/4.5 liter is beállítható (BREEM, LEED)
– Nincs kondenzáció: az öblítőtartályok minőségi anyagokból készülnek és szigeteléssel vannak ellátva.
– Hosszú élettartam: a tartósság vizsgálata során az öblítőtartályoknak min: 200.000 kis és nagy öblítést kell hibátlanul teljesítenie a szabványnak megfelelően (NF 076; EN 140055)
– A LIV termékeket úgy tervezték, hogy azok egy friss, higiénikus környezetet teremtsenek a vizes helyiségekben. A falra szerelhető megoldás lehetővé teszi a szaniterek könnyebb tisztítását.
– Az érintés nélküli öblítés jelenti az optimális megoldást a higiéniai szempontból érzékeny környezetben. A LIV ezen rendszere a legújabb technológiai megoldásokat kínálja.

Találatok: 1–16 a 55-ból