Magunkról

Üdvözöljük honlapunkon!

Bemutatkozó

Cégünk, a Rolling Son Kft. 2003-ban alakult.

Vállalkozásunk Projektekben a klasszikus nagykereskedelmi vonalat erősíti, piacképes termékeinket kizárólag viszonteladókon keresztül értékesítjük. Az elmúlt évek során az általunk forgalmazott termékek köre hozzásegítette cégünket egy jelentős piaci részesedés elérésében. Folyamatosan bővülő raktárkészletünk mellé kiváló szaktudással rendelkező kollégáink állnak Partnereink rendelkezésére.

Csapatunk már több, mint 20 éve dolgozik a szakmában , mind a szaniterek, mind a légtechnika területén, így sok tapasztalattal, gyakorlati tanáccsal tudunk segíteni abban, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb megoldást.

Természetesen a versenyképes árak kialakítására is folyamatosan odafigyelünk, hogy a legjobb árakon lehessen hozzájutni a kiválasztott termékekhez.

Kollégáink felkészülten igyekeznek segítséget nyújtani bárki számára, mert hiszünk abban, hogy a gyorsalapos és készséges szolgáltatás is legalább annyira fontos, mint maga a termék minősége.

Ezt nyújtja a Rollin Son Kft a partnerei, vásárlói számára:

Projekt Tanácsadás:  Hozzáértő munkatársaink minden esetben a vásárló igényeinek megfelelő optimális megoldást javasolják.

Innovatív megoldások:  Minden területen – légtechnikai rendszerektől a vízrendszer kiépítéséhez szükséges anyagokig – a legújabb technológiákat kínáljuk.

Megbízható gyártók kínálata:  Kizárólag olyan neves gyártók (VENTS, HERZ, SANELA, LIV) termékeit forgalmazzuk, melyeknél a garanciális és szervizháttér is kifogástalan.

Bevizsgált termékek:  Az általunk forgalmazott árucsoportok garantáltan szabványoknak, előírásoknak megfelelő, bevizsgált termékek.

Gyors teljesítés:  Az általunk forgalmazott termékek jelentős részét raktárról kínáljuk ügyfeleink számára, ezen kívül hetente biztosítunk kiszállítást.

VENTS Tevékenységünket 2003-ban a VENTS (https://ventilation-system.com/) szellőzés, és légtechnikai termékek (elszívó ventilátorok, szellőzőcsövek, szellőzőrácsok, stb.), valamint Darco kéménytechnikai termékek (kandallórácsok, huzatfokozók, stb.) forgalmazásával kezdtük. Az egyedi kémények (hagyományos, turbós és kondenzációs), rozsdamentes és alumínium csövek, idomok gyártását együttműködő partnerünkkel, a Kémény Műhely Kft-vel végezzük.

HERZ 2019.  A HERZ (http://www.herz-taps.com/) csaptelepek PROJEKT képviseletét látjuk el.

SANELA 2018-óta a SANELA (https://www.sanela.co.uk/) cseh elekrtonikai és szaniter gyárral kötött megálapodás alapján forgalmazzuk a vandálbiztos szanitereket, közintézmények és egészségügyi felszerelések elektronikáját, hogy megkönnyítsük az életünket, és csak a kis, szép gondokat hagyjuk Önnek. Fedezze fel és élvezze velünk az elektronikával töltött világot

LIV 2019. A LIV/FLUIDMASTER (http://hu.liv.si/kezdoldal/) WC tartályok, öblítórendszerek PROJEKT képviseletét látjuk el.

Víz – az élet forrása és ihletőnk. A Fluidmaster vállalatnál az életminőség és a természeti környezet iránti felelősségünk tudatában környezet- és emberbarát megközelítéssel végezzük a fejlesztést.

Minőségpolitika:

A LIV/Fluidmaster vállalat alapvető célja olyan minőségi termékek fejlesztése, gyártása és értékesítése, amelyek megfelelnek a piac igényeinek és elvárásainak, valamint biztosítják a vállalatnak a hosszú távú üzleti sikert, a tulajdonosoknak befektetésük biztonságát, és a dolgozóknak a munkahelyet és a vonzó munkát. Evégett folyamatosan korszerűsítjük termékprogramunkat, valamint gondoskodunk a környezetbarát, emberközeli és termelékeny munkakörnyezetről.

víztakarékosság, energiatakarékosság, környezetvédelem és hosszútávú tartósság jegyében kínálunk megoldást különböző létesítmények – sportcentrumok, fürdők, bevásárlóközpontok, gyártócsarnokok, egészségügyi, szociális és oktatási intézmények, hotelek, közlekedési létesítmények, szálláshelyek, lakóházak, társasházak – helyiségeibe és magán felhasználóknak vandálbiztos és víztakarékos szaniterekre, hagyományos csaptelepeire és vizes rendszerekre.

A folyamatosan növekvő víz-csatornadíjak, energiaárak mellett a fenntartási költségek is növekednek. Az általunk forgalmazott  minőségi termékek biztosítják a gazdaságos üzemeltetést – köszönhetően a minimális karbantartást igénylő elektronikus és mechanizmusnak, a könnyű beszabályozhatóságnak, a gyors szerelhetőségnek.

A hosszútávú gondolkodásmódot részesítve előnyben, termékeivel a HERZ, SANELA, LIV  garantálja a tervezők, beruházók, kivitelezők, üzemeltetők megelégedettségét. Az elektronikus termékek jótállása 3 év, a többi termék 5-10 év.

Amennyiben szeretné megismerni azokat az egyedülálló előnyöket, melyeket a HERZ, SANELA, LIV meglévő és új ügyfeleinek nyújt, böngésszen weboldalunkon, és/vagy keressen fel bennünket megadott elérhetőségeinken – örömmel állunk rendelkezésére a bővebb tájékoztatásban!

2005. és 2018. között a francia DELABIE nyomógombos és infraérzékelős csaptelepek, DELABIE Chavonnet nagykonyhai csaptelepek, vészzuhanyok, kórházi csaptelepek és labor szerelvények képviseletét láttuk el.

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését vállalkozásunkkal kapcsolatban és várjuk megtisztelő megkeresését.

Weboldalunk böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk:

A Rolling Son Kft munkatársai